Infographic stakeholders

Het is belangrijk dat er een constructieve samenwerking en heldere rolverdeling is tussen de gemeente, woningbouwcorporatie en de netbeheerder. Deze infographic laat zien wie, welke verantwoordelijkheden heeft, welke informatie partijen kunnen brengen en wat ze kunnen bieden in de warmtetransitie.

Download de infographic

Inhoud

Bij het aardgasvrij maken van de wijk is het van groot belang dat er een goede, constructieve samenwerking en heldere rolverdeling is tussen de gemeente, woningbouwcorporatie en de netbeheerder. Met deze infographic kun je zien wie welke verantwoordelijkheden heeft, welke informatie partijen kunnen brengen en wat ze kunnen bieden als het gaat om de warmtetransitie. Ook is er aandacht voor de onderwerpen, bespreekpunten, risico’s en gevoeligheden die kunnen voorkomen bij het aardgasvrij maken van de wijk. De infographic is een handig hulpmiddel om met elkaar in gesprek te gaan en tot een structurele, degelijke samenwerking te komen.

Vragen?

Heb je meer vragen over deze infographic? Neem dan contact op met onze helpdesk. Een van onze adviseurs helpt je graag verder.
Cookie-instellingen