Handreiking opbouw uitvoeringsplan

Hoe bouw je een goed uitvoeringsplan op? Welke informatie kun je er in opnemen en waar moet je allemaal rekening mee houden als je een uitvoeringsplan maakt? We beschrijven het uitgebreid in de handreiking opbouw uitvoeringsplan.

Download de handreiking (pdf)

Voor wie

Deze handreiking is specifiek gericht op gemeenteambtenaren die zich bezighouden met het aardgasvrij maken van de gebouwde omgeving.

Inhoud handreiking

De handreiking bestaat uit drie delen:

  • Deel I van de handreiking laat zien hoe je als gemeente een uitvoeringsplan kan opbouwen. Het laat zien welke informatie waar thuishoort en waaraan je allemaal moet denken als je een uitvoeringsplan maakt. 
  • Deel II gaat over de wettelijke context.
  • Deel III van de handreiking geeft een voorbeeld van een uitgewerkt uitvoeringsplan voor de fictieve gemeente Nieuwerland. 

Downloads

In de handreiking vind je de hierboven genoemde onderdelen overzichtelijk bij elkaar. Benieuwd hoe een ingevuld uitvoeringsplan eruit ziet? Dan kun je hieronder ook het voorbeeld van de fictieve casus Nieuwerland los downloaden.

Meer informatie

Vragen?

Heb je meer vragen over het uitvoeringsplan? Neem dan contact op met onze helpdesk. Een van onze adviseurs helpt je graag verder.
Cookie-instellingen