Masterclass Communicatie en Participatie (regio Overijssel, Gelderland, Utrecht, Zeewolde, Dronten)

15-04-2024

Begin

03-06-2024 om 10:00

Einde

03-06-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Sta jij als communicatie- of participatieadviseur bij een gemeente aan de lat voor de warmtetransitie? Wil je leren hoe je ervoor zorgt dat je communicatie- en participatieaanpak afgestemd is op de besluitvorming en de doelgroepen? En vind je het nuttig om met collega's ervaringen uit te wisselen? Doe dan mee aan de leerkring in jouw regio.

We trappen de leerkring af met een 1-daagse masterclass Communicatie & Participatie in de warmtetransitie. Tijdens deze aftrap op 3 juni ontmoet je op locatie communicatie- en participatiecollega's van andere gemeenten uit de regio. In het programma van de masterclass worden theorie, dilemma's, het werken aan je eigen casus en het delen van praktijkervaringen afgewisseld.

Meld je hier aan voor de masterclass Utrecht 

Per regio organiseren we een leerkring met maximaal 20 deelnemers. Zijn er veel meer aanmeldingen, dan organiseren we een extra leerkring in dezelfde regio. Is de masterclass van jouw regio vol?

Meld je dan hier aan voor de wachtlijst masterclasses

De leerkring komt daarna minimaal elk half jaar een dagdeel bij elkaar. De leerkringen zijn bedoeld voor de communicatie- en participatieadviseurs van gemeenten.

Lees hier meer over de leerkringen Communicatie en Participatie

De daaropvolgende leerkringbijeenkomsten starten in september 2024, de data maken we tijdens de masterclasses bekend.

Cookie-instellingen