Terugkijken webinar: Wat houdt de Wet collectieve warmte eigenlijk in?

16-02-2024

Donderdag 15 februari organiseerde het NPLW een webinar over de Wet collectieve warmte (Wcw). Wil je meer weten over de inhoud van het wetsvoorstel en wat dit in de praktijk voor gemeenten en provincies betekent? Kijk dan de webinar terug.

Donderdag 15 februari organiseerde het NPLW met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat een webinar over de Wet collectieve warmte (Wcw). Wil je meer weten over de inhoud van het wetsvoorstel en wat dit in de praktijk voor gemeenten en provincies betekent? Kijk dan de webinar terug.

Je kunt het hele webinar bekijken of specifieke onderwerpen terugkijken. Onderstaande video is een impressie van het webinar.

Wat is de Wcw?

De Wcw faciliteert de groei en verduurzaming van collectieve warmtesystemen in de gebouwde omgeving. Op 14 november 2023 is het wetsvoorstel ter advisering aangeboden aan de Raad van State.

Volgende webinar ook over Wcw

Op 27 februari is er weer een webinar over de Wcw. Dan bespreken we  organisatiemodellen en de rol van de publieke wamtebedrijven. Je kunt je nu al aanmelden voor de webinar.

Meer informatie

Afbeeldingen

Cookie-instellingen