Maak werk van de warmtetransitie bij het NPLW

21-11-2023

Bij het NPLW werken we aan een duurzame toekomst met aardgasvrije wijken, buurten en dorpskernen. Daarbij hebben we experts nodig om die toekomst waar te maken. Heb jij affiniteit met de warmtetransitie en wil je je inzetten om gemeenten verder te helpen? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Bij het NPLW werken we een duurzame toekomst met aardgasvrije wijken, buurten en dorpskernen. Daarbij hebben we experts nodig om die toekomst waar te maken. Heb jij affiniteit met de warmtetransitie en wil je je inzetten om gemeenten verder te helpen? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

In de lokale warmtetransitie wordt door gemeenten nauw samengewerkt met (lokale) partijen, gebouweigenaren en bewoners. De afgelopen jaren hebben nagenoeg alle gemeenten een transitievisie warmte (TVW) opgesteld en in sommige gevallen ook al (wijk)uitvoeringsplannen.

De komende jaren ligt de focus op de uitvoering. Gemeenten hebben ondersteuning nodig bij de uitvoering van de warmtetransitie. Het NPLW biedt gemeenten deze ondersteuning en versterkt waar nodig de samenwerking met de partners in de uitvoering.

Allerlei expertises nodig

Om gemeenten te ondersteunen, zoekt het NPLW nieuwe collega's die affiniteit met de warmtetransitie hebben. Hierbij hebben we allerlei expertises nodig: van jurist tot communicatieadviseur. De volgende vacatures staan momenteel open voor reactie:

Meer informatie

Afbeeldingen

Cookie-instellingen