Congres Regionale Energie en Lokale Warmte op 1 november

03-10-2023

Op woensdag 1 november is het Congres Regionale Energie en Lokale Warmte in de Jaarbeurs in Utrecht. Het programma is bijna compleet. In de week van 10 oktober start de inschrijving voor de sessies. Met bijna 1.000 aanmeldingen is het congres volgeboekt.

Op woensdag 1 november is het Congres Regionale Energie en Lokale Warmte in de Jaarbeurs in Utrecht. Het NPLW organiseert dit samen met het Nationaal Programma Regionale Energiestrategie (NP RES). Het programma is bijna compleet. In de week van 10 oktober start de inschrijving voor de sessies. Met bijna 1.000 aanmeldingen is het congres volgeboekt. 

Het programma

Het programma voor het congres is bijna compleet. Het bestaat uit een plenair deel en drie rondes met circa 40 sessies over de Lokale Warmtetransitie en het ontwikkelen en uitvoeren van de RES’en. In de week van 10 oktober start de inschrijving voor de sessies. Deelnemers ontvangen hierover een mail, dus houd je mailbox goed in de gaten.

Congres volgeboekt

We zijn blij met de grote interesse voor ons congres! We inmiddels volgeboekt. Daarnaast is er een wachtlijst. Zodra iemand afzegt, ontvangt de eerstvolgende op wachtlijst een mail met deelnamebevestiging. Ben je verhinderd, meld je dan af. Je maakt er een ander blij mee. Let op, als je op de wachtlijst staat, ontvang je geen mail voor het inschrijven voor de sessies.

Krachten bundelen in de uitvoering 

NPLW en NP RES organiseren dit congres samen. Een logische stap, omdat warmte en duurzame opwek elkaar in de praktische uitvoering van de energietransitie steeds vaker tegenkomen. Op het congres zie je hoe dit vorm krijgt. Denk aan praktijkverhalen van regio’s en gemeenten, sessies over het energiesysteem, over onze leefomgeving en over betrokkenheid van inwoners en energiecoöperaties. Maar ook overkoepelende thema’s komen aan de orde, zoals veiligheid en interbestuurlijk samenwerken. 

Voor wie 

Het congres is voor iedereen die betrokken is bij de energie- en warmtetransitie: ambtenaren en bestuurders die met de klimaatopgave bezig zijn, (burger)initiatieven, woningbouwcorporaties, energiecoöperaties, netbeheerders, maatschappelijke organisaties, marktpartijen en wetenschappers.

Meer informatie over het  congres

Afbeeldingen

Cookie-instellingen