Webinar ‘Lessen uit eerste tranche Nationaal Isolatie Programma’

31-05-2024

Begin

09-07-2024 om 16:30

Einde

09-07-2024 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het kabinet heeft vorig jaar de regeling voor de specifieke uitkering lokale aanpak isolatie gepubliceerd. Met deze uitkering kunnen gemeenten slecht geïsoleerde koopwoningen isoleren om zo het energiegebruik te verlagen en energiearmoede zoveel mogelijk tegen te gaan.

Het kabinet heeft vorig jaar de regeling voor de specifieke uitkering lokale aanpak isolatie gepubliceerd. Met deze uitkering kunnen gemeenten slecht geïsoleerde koopwoningen isoleren om zo het energiegebruik te verlagen en energiearmoede zoveel mogelijk tegen te gaan. Voor de eerste tranche vorig jaar was € 206 miljoen beschikbaar. Daar moeten 142.000 woningen mee worden verduurzaamd voor het einde van 2026. 

Maar dat is niet genoeg om 750.000 woningen te verduurzamen. Daarom zal naar verwachting in juli een tweede tranche geopend worden waarvoor gemeenten opnieuw budget kunnenaanvragen voor hun isolatieaanpak. Verbouwstromen organiseert een webinar waarin we de geleerde lessen uit de eerste tranche met jullie willen delen. In het webinar zullen verschillende gemeenten vertellen over hun aanpak en hun ervaringen tot nu toe. 

Aanmelden voor webinar.

Dit webinar wordt georganiseerd door Verbouwstromen.

Cookie-instellingen