Webinar: Organisatiemodellen onder de Wcw - NPLW & Nieuwe Warmte Nu

25-01-2024

Begin

27-02-2024 om 15:00

Einde

27-02-2024 om 16:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Met het wetsvoorstel Wet collectieve warmte (Wcw) verandert er veel voor warmtebedrijven en voor de manier waarop organisaties samenwerken aan de warmtetransitie. Op dinsdag 27 februari organiseren NPLW en Nieuwe Warmte NU daarom een webinar over organisatiemodellen en de rol van publieke warmtebedrijven. De aanmelding gaat via Nieuwe Warmte Nu. 

De webinar begint met een presentatie door Femke Heine van het ministerie van Economische Zaken over de Wcw en de verschillende organisatiemodellen die mogelijk zijn. Rinus Elsman, consultant bij TNO en trekker van het leer- en ontwikkelprogramma van Nieuwe Warmte Nu, deelt vervolgens de eerste resultaten van dit programma.

Daarna gaat Nienke Maas (TNO) in gesprek met Kees Verspui (gemeente Brummen), Eline Kleiwegt (Netverder) en Ron Sint Nicolaas (gemeente Deventer) over de verschillende organisatiemodellen waar zij voor kiezen bij het vormgeven van een publiek warmtebedrijf. Welke afwegingen spelen hierbij en welke rol hebben regionale netbeheerders in zo’n warmtebedrijf? Luister en denk mee!

Tijdens de webinar kan je vragen stellen via de chat.

Meer informatie en aanmelden

Cookie-instellingen