Masterclass Samenwerking met warmte-initiatieven - Energie Samen

11-12-2023

Begin

31-01-2024 om 13:00

Einde

31-01-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Utrecht/online

Steeds meer bewoners nemen zelf initiatief in de warmtetransitie, via collectieve verduurzamingsacties en initiatieven voor coöperatieve warmtenetten. Als gemeenteambtenaar kom je hierdoor voor nieuwe uitdagingen te staan. Hoe kan je de samenwerking met bewonersinitiatieven inrichten zodat je jouw beleidsdoelen haalt én de bewoners in hun kracht zet? Energie Samen heeft hier veel ervaring mee. Graag bieden zij hun ervaring aan om jou als gemeenteambtenaar bij te staan in de warmtetransitie.

Meld je aan 

De masterclass duurt een dagdeel. Deelnemers kunnen een eigen casus meenemen waar men mee aan de slag gaat. De dag begint met een presentatie, waarin Energie Samen vanuit hun ervaring met warmte-initiatieven en gemeenten geleerde lessen en tips aanbieden. In het tweede deel van de masterclass gaan menover tot discussie en toepassing op de eigen casussen.  

Aan het eind van de masterclass heb je kennis over de mogelijke rollen van bewonersinitiatieven in de warmtetransitie. Je hebt handvatten aangereikt gekregen over hoe je de samenwerking tussen gemeente en een initiatief kunt inrichten. En je hebt zicht op wat dit betekent voor je eigen organisatie en processen. Je verlaat de masterclass met concrete tips voor de casus die je zelf hebt meegebracht. 

Prijs 

  • €485 p.p. (excl. BTW) 

Tijdsinvestering

  • De voorbereiding kost één tot twee uur. 
  • De bijeenkomst (online/fysiek) duurt vier uur

Cookie-instellingen