Webinar: Ecologisch Isoleren - Verbouwstromen

30-11-2023

Begin

12-12-2023 om 16:00

Einde

12-12-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Ecologische isolatie wordt steeds vaker toegepast. Niet gek, want ecologisch isoleren draagt bij aan een prettig en gezond binnenklimaat in de winter én zomer. Voor het produceren van deze isolatiematerialen wordt er weinig energie gebruikt en is er minder CO2-uitstoot ten opzichte van de reguliere alternatieven.

Het Nationaal Isolatieprogramma (NIP) is een uitgelezen kans om ecologisch isoleren te versnellen. Daarom organiseert Verbouwstromen een nieuwe webinarreeks om ecologisch isoleren binnen het NIP te stimuleren.

Om op te schalen, zal de isolatiemarkt zich nog volop moeten ontwikkelen. Als regio’s en gemeenten het niet aanvragen, gaat het niet leven binnen het NIP. Extra reden dus om ermee aan de slag te gaan!

Mogelijkheden en knelpunten

In dit eerste webinar starten we vanuit de praktijk met Joost van der Waal, isolatie expert. Zijn missie is om ecologisch isoleren toegankelijk te maken voor iedereen. Vanuit zijn eigen ervaring neemt Joost je mee in waar op dit moment de kansen liggen en tegen welke knelpunten hij in de praktijk aanloopt.

Dit vormt het startpunt voor de verdere webinarreeks waarin we zullen gaan inzoomen op deze specifieke kansen en knelpunten.

Lees meer en meld je aan

 

Cookie-instellingen