Workshop Duurzaamheidstoepassingen van bodemenergie en aquathermie

20-07-2023

Begin

26-09-2023 om 12:30

Einde

26-09-2023 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Hoofdkantoor Dunea, Plein van de Verenigde Naties 11-15, Zoetermeer

In deze workshop van Gebruikersplatform Bodemenergie leer je hoe The Mall of the Netherlands en Sanquin bodemenergie en aquathermie combineren; initiatieven die je hopelijk kunnen informeren én inspireren.

Ga direct naar het aanmeldformulier

Na het welkomstwoord door Ewout Hekhuizen van Dunea volgt een presentaties van Henk Looijen, senior adviseur bij Netwerkbureau Aquathermie. Hij neemt de bezoekers mee in de mogelijkheden van aquathermie en bodemenergie. Rik Molenaar van Techniplan vertelt over de praktische toepassing bij The Mall of the Netherlands in Leidschendam. Dit doet hij samen met Ewout Hekhuizen van Dunea.

Vervolgens geeft John Vieveen van installatiebedrijf Roodenburg een presentatie over het operationeel beheer van het WKO-systeem in het winkelcentrum. Na de pauze volgt een uiteenzetting door Roy van der Mark over de WKO-installatie bij de Sanquin Bloedbank in Amsterdam. Aan het einde van de middag nemen alle sprekers plaats aan tafels voor een discussie op basis van stellingen over het onderwerp dat zij hebben gepresenteerd. 

Meer informatie over programma

 

Cookie-instellingen