Symposium “Koppelen! Van stadsvernieuwing naar buurtverduurzaming” - Platform31

20-06-2023

Begin

02-11-2023 om 15:00

Einde

02-11-2023 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Akoesticum in Ede

Koppelen van de warmtetransitie aan veiligheid, vergroening, sociale samenhang, armoedebestrijding; tijd om door te pakken. Laat je tijdens dit symposium op een mooie plek inspireren door de stads- en wijkvernieuwing; hoe versnel je met een integrale aanpak?

Het programmma

Hoe kom je verder met een meer integrale aanpak? Kunnen we leren van de stads- en wijkvernieuwing van weleer? Hoe maken we de energietransitie leuker én makkelijker? Hoog tijd voor een gesprek waarin we lessen verbinden met de praktijk van de wijk.

Op maandag 2 november gaan interessante sprekers onder leiding van Natasja van den Berg met elkaar en met jou in gesprek.

  • Welke lessen uit de leefwereld van de buurt moeten we ter harte nemen? - Nasra Djorai gebiedsmanager Feijenoord, Rotterdam
  • Wat is de betekenis is van de stads- en wijkvernieuwing van de jaren 70 en 90 voor wijk en buurt nu? - Huub Glas, procesmanager en duurzaam ondernemer
  • Hoe organiseren we een grootschalige isolatie-aanpak? – Olof van der Gaag van de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie.

Kom ook en neem je vragen, ervaring en ideeën mee!

Aanmelden kan hier

Cookie-instellingen