Kom ook naar het Congres Regionale Energie en Lokale Warmte op 13 november

21-06-2024

Op 13 november organiseren Nationaal Programma Regionale Energie Strategie (NP RES) en NPLW samen het Congres Regionale Energie en Lokale Warmte in Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Je ontmoet collega’s die aan de energietransitie werken en doet nieuwe inzichten en inspiratie op.

Op 13 november organiseren Nationaal Programma Regionale Energie Strategie (NP RES) en NPLW samen het Congres Regionale Energie en Lokale Warmte in Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Je ontmoet collega’s die aan de energietransitie werken en doet nieuwe inzichten en inspiratie op. Meld je nu aan en verzeker jezelf van een plek!

Hoe maken we duurzame energie en warmte toegankelijk en betaalbaar voor iedereen? Hoe kunnen we de voordelen en lasten van de energietransitie op een eerlijke manier verdelen, zodat niemand buitengesloten of benadeeld wordt? En hoe zorgen we dat er voldoende duurzame energie en warmte beschikbaar is? Deze en andere belangrijke vragen staan centraal tijdens het congres met het thema ‘Energie voor iedereen’.

Programma

We delen verhalen uit de praktijk en organiseren sessies over innovaties en actuele onderwerpen. Een ontzettend interessante dag voor iedereen die betrokken is bij de energie- en warmtetransitie. Of je nu ambtenaar, bestuurder, lid van een burgerinitiatief, werkzaam bij een woningbouwcorporatie, energiecoöperatie, netbeheerder, maatschappelijke organisatie, marktpartij of wetenschapper bent, je bent van harte welkom om deel te nemen.

Het congres bestaat uit een plenair deel en circa 40 deelsessies. Op dit moment zijn we bezig met het samenstellen van het programma. Vind je dat een bepaald onderwerp of praktijkvoorbeeld absoluut niet mag ontbreken? Laat het ons weten bij je aanmelding. 

Meer informatie en aanmelden

Afbeeldingen

Cookie-instellingen